Vermaak voor tieners.

Naast onze prachtige en spannende buitensportactiviteiten verzorgen wij ook een animatie programma voor jong en oud. Op en rondom de camping zullen wij de campinggasten met veel plezier vermaken. Niet alleen overdag maar ook ’s avonds hebben wij een divers animatieprogramma waaraan de gasten gratis kunnen deelnemen.

Een geweldig onderdeel van dit programma is het bivakkeren bovenop een berg in het dorp ‘Espira de Conflent’. Om op de plek van bestemming te komen, zal er eerst een uitdagende hike afgelegd moeten worden waarbij de kinderen zelf navigeren. Eenmaal aangekomen op het bivakterrein zullen we gezamenlijk heerlijke zelfgebakken pannenkoeken gaan eten en spelletjes spelen. ’s Avonds slapen de kinderen onder de prachtige sterrenhemel van Zuid-Frankrijk.

Een ander hoogtepunt van de week is de Pub-Quiz, die georganiseerd wordt voor jong en oud. Eenmaal in de week zal de hele camping ‘s avonds bij elkaar komen op het terras om onder het genot van een hapje en een drankje de lastige vragen te beantwoorden die de quizmaster zal stellen. Uiteraard is er voor de winnaar een mooie prijs te verdienen.

Natuurlijk staan er nog vele andere leuke en sportieve activiteiten op ons animatieprogramma waaronder voetbaltoernooien, darttoernooien en vlotten bouwen.

  • checkPlezier
  • checkAvontuur
  • checkBeleving
  • checkGezelligheid
  • checkVriendschappen
  • checkUitdaging

Smile Everyday.

Een vakantie die je nooit zult vergeten.

Met ons animatieprogramma hopen wij jongeren te vermaken en en nieuwe vriendschappen te doen ontstaan.  Op camping Le Canigou is altijd wat te doen; zowel overdag als in de avond, met elke week een nieuw programma om onze gasten uit te blijven dagen.

Ons Canigou Animatie team zal altijd voor u klaar staan en zorgen voor een onvergetelijke vakantie op deze prachtige camping Le Canigou!


Ons Canigou Animatie team zal altijd voor u klaar staan en zorgen voor een onvergetelijke vakantie op deze prachtige camping Le Canigou!