Het CanigouOutdoor Team 2018

Met een klein team van enthousiaste instructeurs en animatoren verzorgen wij gedurende zomermaanden het programma op de camping. Wij richten ons op kwaliteit; we werken met kleine groepen en bieden veel persoonlijke aandacht.

Frank Makken

Adventure may hurt you, but monotony will kill you 

Met zijn passie voor canyoningen, mountainbiken en skiën is Frank een gepassioneerde buitensporter. Na zijn opleiding sport en bewegen in Groningen vertrok Frank direct naar België en Frankrijk om zijn droom waar te maken: als gids zijn gasten door de mooie natuur van België en Frankrijk begeleiden. In Houffalize, België, is Frank in het voor- en najaar aan het werk als mountainbike-instructeur en ‘s winters is Frank te vinden als skileraar in Westendorf, Oostenrijk. Sinds 2017 is Frank samen met zijn compagnon Erik de eigenaar van Canigou Outdoor.Op de camping ‘Le Canigou’ zullen Frank en Erik er voor zorgen dat alle gasten van Canigou Outdoor een actieve en onvergetelijke vakantie zullen krijgen.    

Erik Roos

‘’ It is not the mountain we conquer, but ourselves’’

Erik zit al heel wat jaren in de buitensport. Nadat hij in 2012 bij Defensie is vertrokken heeft hij ervoor gekozen om de kant van de buitensport op te gaan. Sinds de zomer van 2013 is Erik actief als buitensport instructeur op de camping ‘Le Canigou’. Net zoals zijn compagnon Frank, is Erik in de winter te vinden in Westendorf, Oostenrijk. Hij als snowboardinstructeur. In het voor- en najaar werkt Erik als industrieel klimmer. Samen met Frank heeft Erik in 2017 Canigou Outdoor opgericht. Zij zullen ervoor zorgen dat alle gasten onbezorgd kunnen genieten van de spannende en uitdagende activiteiten die Canigou Outdoor te bieden heeft op camping ‘Le Canigou’.

Bram de Vries

Jop Noordkamp

“going to the mountains is going home” 

Jop is al zijn hele leven al fanatiek buitensporter, zijn passie voor klimmen, canyoningen en snowboarden zorgt ervoor dat hij niet vaak in Nederland te vinden is. Nadat hij zijn studie ‘sport & bewegen’ heeft afgerond is Jop gelijk naar het Buitenland vertrokken als buitensportinstructeur en skileraar. Sinds het eerste jaar van Canigou Outdoor is Jop de hele zomer te vinden in de Pyreneeën, en zal hij klaar staan om jullie onvergetelijke activiteiten te begeleiden.